Hotels, horeca en (verzorgings-/verpleeg) tehuizen

Binnen de horeca, of het nu hotels, hostels, B&B’s of restaurants zijn, wordt een hoge graad van hygiëne en desinfectie vereist. Wij bieden met onze dienstverlening en apparatuur een oplossing voor de problemen die zich voordoen, geurcontrole, desinfectie en conservering van bederfelijke producten.

Hotelkamers, vergaderzalen, badkamers en toiletten, keukens en eet- of vuilnisopslag

Draagbare apparatuur, geschikt voor kamers, gemakkelijk over te brengen dankzij het praktische handvat, lage gewicht en het handige ontwerp.

Is speciaal bedacht voor plaatsing in kamers voor regelmatig reiniging (hotelkamers), hiermee zullen geuren verdwijnen, zowel in de ruimte als de geuren die zijn geïmpregneerd in gordijnen, tapijten, terwijl ook de omgevingslucht wordt gereinigd; zodra de schoonmaak en conditionering van de kamer is voltooid, wordt deze overgebracht naar de volgende kamer, waardoor een perfecte hygiëne wordt bereikt in een minimum van tijd.

Door middel van draagbare apparatuur is het mogelijk SCHOKBEHANDELINGEN aan te bieden, dit om uw klanten extra service te bieden dat bijdraagt aan het verbeteren van uw klantentevredenheid en service.