Huishoudelijk

Ozongeneratoren voor huishoudelijk gebruik

Aanbevolen voor het verwijderen van onaangename geuren, tabak, huisdieren, vochtigheid, voedselgeuren in keukens, elimineert geuren in stoffering, banken, gordijnen, zuivert het milieu en bereikt een aangename frisheid, wordt aanbevolen voor mensen met meerdere gevoeligheidsproblemen, allergieën, mijten (woonkamers, slaapkamers, badkamers, schoenenrekken, keukens, garages)

Vermijdt virussen en bacteriën, betreedt uw huis vrij van geur en vervuiling!

Ozon plug

OZON PLUG, dit apparaat is de kleinste in het assortiment, elimineert ziektekiemen, bacteriën en virussen. Ontsmetting van het milieu in kleine kamers, verwijdering van schadelijke deeltjes en ongewenste geuren zoals tabak, lichaamsgeuren, huisdieren en schoenen.

Geschikt voor kleine kamers, zoals schoenenkasten, toiletten, kantoren, gangen, kleine slaapkamers en andere plaatsen met kleine afmetingen.

Injectieapparatuur voor lucht- en waterbehandelingen

Injectieserie ozongeneratoren voor gebruik met zowel lucht als water.

De injectiemodellen ozongeneratoren worden gebruikt voor het verwijderen van geuren en het zuiveren van omgevingen en waterbehandelingen.

Via het buisje/ canule kan het moeilijk bereikbare plaatsen bereiken en volledig worden geïntegreerd in het interieur. Ideaal voor het verwijderen van geuren in kasten, geuren van schoenen / sneakers, dekens en dekbedden, enz.

We gebruiken deze modellen ook voor o.a. het verwijderen van chloor en bacteriën uit drinkwater, het wassen van fruit, groenten, eieren, vis.

Bijzonder geschikt voor het verwijdering van bacteriën op tandenborstels, speelgoed en gebruiksvoorwerpen voor kinderen, schuursponsjes, doeken, keukendoeken, waterplanten, zuurstofrijke aquariums.

Mini kraan Ozon Generator

Kraan mini , Generator voor directe plaatsing op de kraan, met zeer kleine afmetingen, geen elektrische aansluiting nodig, dankzij het geavanceerde waterkrachtsysteem is het mogelijk om geozoniseerd water te verkrijgen zodra de leidingwaterdoorlaat geactiveerd is, het elimineert ziekteverwekkers, ziektekiemen, virussen en chloor in water, waardoor de smaak en het uiterlijk verbeteren.

Kan o.a. worden gebruikt voor consumptie, mondwater, haar, gezicht en handen wassen, genezing voor wonden en zweren, wassen van groenten en fruit, schoonmaken van keukengerei, doeken, reinigen van vloeren en oppervlakken.