Over Ozoned

OZONED, is een bedrijf gespecialiseerd in het zoeken en evalueren van oplossingen voor milieuverbeteringen, door toepassingen van Iberozono Systems producten. Iberozono Systems heeft 30 jaar ervaring uitsluitend gewijd aan toepassingen met ozon.

Onze focus ligt in het analyseren van milieu en het zoeken naar oplossingen om de kwaliteit te verbeteren en het gebruik van lucht en water te optimaliseren.
We installeren behandelingssystemen voor ontgeuring, desinfectie, zuivering voor zowel lucht als water en dragen bij tot het behoud van de noodzakelijke hygiënische omstandigheden die door het publiek gevraagd wordt.

Door toepassing van de juiste systemen en apparatuur, lossen wij, bij u gedetecteerde problemen op. We bieden een uitgebreid assortiment van ozon genererende apparatuur en voeren projecten uit aangepast aan uw behoeften. Wij installeren, effectueren en starten op, nazorg en opvolging met passend onderhoud en afstemming.

HOE WERKEN WIJ, met een beoordeling van uw situatie, maken we een werkplan en adviseren wij u over de meest geschikte oplossing voor uw hulpvraag. Wij bieden Installaties voor alle soorten ruimtes, ongeacht hun grootte, inclusief onderhoud van de geleverde apparatuur. Tevens bieden wij u de flexibiliteit en mogelijkheid om deze apparatuur te kopen of te huren, afhankelijk van uw situatie. Het is zeer waarschijnlijk dat u deze apparatuur permanent nodig heeft, maar het kan ook mogelijk zijn dat de behoefte voor bepaalde duur bestaat.
Binnen de verhuuroptie, bieden wij ook “shock behandelingen” aan voor snelle desinfectie. Deze worden momenteel heel veel toegepast in voertuigen voor veiligheidstroepen en politie tijdens de crisis veroorzaakt door Covid-19.
Onze reguliere klanten vindt u in een zeer breed spectrum, denk aan: particulieren, kleine- en middelgrote bedrijven en grote bedrijfsgroepen uit verschillende sectoren, zoals hotels, restaurants, winkels, autoverhuur, banken, klinieken, sportfaciliteiten, markten, havens, schoonheidssalons, stadhuizen, lokale politie, gemeenten, brandweereenheden, regeringsdelegaties en andere openbare voorzieningen.
We voldoen aan de UNE 400201-94 AENOR Standaard AENOR en UNE EN1278 / 99 Standaard.

Interesse in onze dienstverlening? Wij helpen u graag!