Transport

Ozongenerator voor auto

ozongenererende apparatuur voor de auto, mag alleen worden aangesloten op de sigarettenaansteker van het voertuig (12V of 24V).
Bedoeld voor eliminatie van geuren (tabak, dieren, enz.) Verbetert de kwaliteit van het milieu door virussen, bacteriƫn en ziektekiemen te elimineren.

Kan o.a. worden geplaatst in persoonsvoertuigen, taxi’s, vrachtwagencabines. Biedt een frisse omgeving zonder geurtjes en verontreinigingen.

Ozongenerator voor vrachtwagens

Deze ozongenerator is ontworpen voor verwijderen van geur, ontsmetten en conserveringsbehandelingen.
Ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld vuile kleding van ziekenhuizen, industrie en hotels.

De installatie in gekoelde vrachtwagens helpt om de producten tijdens de transport (fruit, groenten, vis, vlees, banketbakkerswaren) te conserveren en hun eigenschappen te behouden zodat ze in een perfecte staat op bestemming arriveren, waardoor er geen smaken en geuren worden gemengd of overgedragen en het voertuig wordt gesteriliseerd.

Aansluiting op de eigen accu van het voertuig 12V of 24 V (afhankelijk van versies)

Schok behandelingen

Speciaal ontworpen voor het uitvoeren van schokbehandelingen, geurverwijdering en desinfectie in interieurs en airconditioners van voertuigen, bussen, koelwagens, treinwagons, ambulances, taxi’s, cabines en aanhangwagenboxen.

Binnen een paar minuten is het in staat geuren van dieren, tabak, stoffering te verwijderen (braken, urine, voedsel, benzine, enz.)

Omdat het draagbaar is, kan het gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden vervoerd, voor verschillende toepassingen, zowel in de automobielsector als door schoonmaakbedrijven, sterilisatie van koelcellen, toiletten, scholen, enz.